- 4 lloms de bacallà
- 2 o 3 cebes ben maques
- 1 pot de bolets de barreja
- 1 patata ben grossa
- 1 raig de crema de llet
- sal, oli i pebre
Elaboració:
Amb el bacallà, procedirem a fer el mateix que a la recepta publicada el mes de març. Tot seguit, agafarem els bolets i els escorrem bé de l´aigua, passant-los una mica per la paella, rectificarem de sal i pebre i quan ja estiguin a punt per a fer la crema, els tirarem al vas de la batedora, juntament amb un rajolí d´oli, una mica de la ceba confitada i un raig de crema de llet.
Amb una safata per al forn, posarem la ceba al fons, damunt el bacallà, hi tirarem la crema de bolets i gratinarem 15 minuts a 180-200º C; mentrestant això es va fent, tallarem la patata lo més fina possible, amb una "mandolina" quedarà millor i la posarem a fregir, que ens quedi ben cruixent.
Montarem el plat, posant el bacallà al centre i a les dos vores posarem dos "montaditos" de patata, alternent el xip amb la crema de bolets. Au vinga, doncs, per a beure, un blanc ben fresquet, jo li vaig posar un Bach semi-dolç, os en llepareu els dits!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada