Ingredients (per a 4 persones):
- 4 sípies ben boniques
- 400 grams de carn picada (200 de porc i 200 de vedella)
- 2 grans d´all
- una mica de julivert
- sal, oli i pebre negre
Elaboració:
Primer que res, netejem la sípia ben neteta, la tallem a daus i amb la seva mateixa aigua i un rajolí d´oli, la posem a coure en una cassola; passada una estona, la rectifiquem de sal i pebre i si ens hi agrada, hi podem posar un rajolinet de vi banc. Acabem de coure-la i la reservem. Tot seguit, amb la carn picada ja barrejada i salpebrada, amb un allet ben picadet i el julivert, formarem unes boletes, no gaire grosses, més o menys en concordància amb els daus de sípia que hem preparat abans, agafarem en una paella un rajet d´oli i les fregirem ben rossetes; quan estiguin les mandonguilles, agafarem les broquetes i anirem montant-les, primer una mandonguilla i després un tros de sípia i així successivament fins que les anem acabant totes. Montarem el plant, posant-hi 2 broquetes a cadascún i si ho volem ho podem acompanyar amb una mica d´arròs o bé amb un niuet de patates amb una mica de pernil confitat, això ja és cosa vostra; com sempre un bon maridatge, que en aquest cas, com hi tenim mar i montanya, us ho deixaré a les vostres mans, que tingueu un bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada