Ingredients: (per a 4 persones):
- 10 patates violeta
- 1 bròquil
- 8 llesques de cansalada ibèrica
- crema de llet o nata
- 1 cullerada de mantega "pomada"
- sal, oli i pebre
Elaboració:
Posarem la patata a bullir amb la pell, durant uns 25-30 minuts, fins que al punxar-la sigui ben tova. A part, també, netejarem el bròquil i en farem brots petits, els posarem a bullir i al traure´ls, els refredarem a un bol amb aigua i gel, així no perdrà el color verd intens que té.
Quan la patata sigui freda, li traurem la pell (guardant-n´hi un parell de senceres) i l´aixafarem fins obtindre´n un puré. Posarem la nata a un cassó i quan comenci a bullir la retir i l afegim a la patata, també hi tirem la mantega i salpebrem.
Passarem la cansalada per una paella ben calenta, fins que quedi ben cruixent; ja només ens queda emplatar: posem una bona quantitat de patata, pel damunt el bròquil, amb forma d´arbres, la rodanxa de patata sencera i finalment la cansalada , regat tot amb un oli excepcional!!! Us bé de gust???
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada