dilluns, 24 d’abril del 2023

Parmentier de patata violeta, cansalada ibèrica i bròquil km 0, tot regat amb oli OVE CATERRA

 Ingredients: (per a 4 persones):

  • 10 patates violeta
  • 1 bròquil
  • 8 llesques de cansalada ibèrica
  • crema de llet o nata
  • 1 cullerada de mantega "pomada"
  • sal, oli i pebre

Elaboració:

Posarem la patata a bullir amb la pell, durant uns 25-30 minuts, fins que al punxar-la sigui ben tova. A part, també, netejarem el bròquil i en farem brots petits, els posarem a bullir i al traure´ls, els refredarem a un bol amb aigua i gel, així no perdrà el color verd intens que té.

Quan la patata sigui freda, li traurem la pell (guardant-n´hi un parell de senceres) i l´aixafarem fins obtindre´n un puré. Posarem la nata a un cassó i quan comenci a bullir la retir i l afegim a la patata, també hi tirem la mantega i salpebrem.

Passarem la cansalada per una paella ben calenta, fins que quedi ben cruixent; ja només ens queda emplatar: posem una bona quantitat de patata, pel damunt el bròquil, amb forma d´arbres, la rodanxa de patata sencera i finalment la cansalada , regat tot amb un oli excepcional!!! Us bé de gust???





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada