Ingredients ( per a 4 persones):
- 4 supremes de lluç senceres, ben maques
- 4 tires de bacó, fumat o natural, com més us agradi
- 1 manat d´alls tendres, en deixarem 4 de sencers per a guarnir el plat
- 125-150 gr. de gambetes petites
- 1 ceba ben maca
- 2-3 grans d´all
- sal, oli i pebre
Si pot ser, que a la peixateria us treguin l´ espina del lluç i al talla´l en supremes, que no l´acabin de partir, que quedin les dues bandes juntes.
Amb el peix net, el salpebrarem i li posarem la tira de bacó, reservem.
Posarem el manat d´alls tendres a sofregir, junt amb la ceba i els alls; quan ja comencin a agafar el color dauradet, li tirarem les gambetes i farem unes voltes, salpebrem.
Posarem la farsa al lluç, taparem i li tirarem un rajolí d´oli d´oliva; en una safata de forn, el courem, aproximadament, durant 15-20 m., depenent de lo grossa que sigui la suprema. A DISFRUTAR!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada