Ingredients ( per a 4 persones):
- 12 talls de llom ( si pot ser de dos colors, és més tendre)
- 1 pot de bolets o naturals, jo ho faig amb rovellons
- 1 ceba ben maca
- 2 cullerades de pebre verd fresc
- raïm negre
- 1 pot de llet evaporada
- sal, oli i pebre
Primer que res, salpebrem el llom i el passarem una mica per la paella, reservem.
Colem l´oli que ens queda i el posarem a una cassola, on daurarem una ceba ben maca, ben a poc a poc; quan estigui ben rosseta, hi afegirem el pebre verd, més o menys quantitat, depenent de lo picant que ens agradi, donarem unes voltetes i seguidament hi afegirem la llet evaporada.
Tot seguit, posarem tota la salsa al vas de la batedora i ho farem tot ben finet, si cal, passarem pel xinés.
Tornarem a posar a la cassola i hi afegirem el llom amb la salsa i si cal, posarem una mica de brou, si la salsa ha quedat massa espessa.
Deixarem que cogui el llom uns 25-30 minuts, mentrestant, passem els rovellons una mica per la paella i el raïm amb una mica de mantega, queden els grans molt lluents i vistosos. Preparem les broquetes i quan el llom estigui ben tovet, emplatarem i....ho gaudirem!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada