dijous, 21 de novembre del 2013

Crema de carabassa amb tiretes de bacó


Ingredients (per a 4 persones):
  • 300-400 gr. de carabassa
  • 3-4 pastanagues
  • 1 patata mitjana
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 3-4 llesques de bacó fumat, o com més us agradi
  • sal, oli i pebre
Elaboració:


Primer que res, agafarem la carabassa, les pastanagues, la patata, ceba i all i ho tallarem ben petit, bé, a daus i ho posarem a una cassola amb un bon raig d´oli, sofregirem tot una mica i quan estigui daurat, tirem l´aigua o bé un brou suau d´au. Quan bulli l´aigua, abaixarem el foc i deixarem coure de 30 a 45 minuts, ben bons.
A part, agafarem una paella i sense oli, ja que el bacó ja porta molt de greix, el tallarem i el passarem una mica per la paella.
Quan la carabassa estigui toba, només caldrà, triturar-ho tot i si ens hi agrada, podem posar-hi un formatget o un pols de formatge ratlla, una mica de pebre i sal, si cal. Emplatem i tirem els trossets de bacó pel damunt de la crema, apa doncs, que us vagi de gust!!!, ara que ja comença a fer fred, es posa de meravella!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada