dijous, 21 de novembre del 2013

Brandada de bacallà amb "olivada" i tomates "cherry"


Ingredients (per a 4 persones):
  • 400 grs. de bacallà remullat, dessalat
  • 1 pot d´olives negres, sense pinyol
  • tomates "cherry"
  • 8 llesques de pa tipus "baguette" per a torrar al forn
  • sal, oli i pebre
  • 2-3 alls ben grossos
  • una mica de crema de llet
  • 2 bastons de formatge parmesà
Elaboració:


Agafarem el bacallà i l´esmicolarem ben petit, a part, en una paella, hi posarem oli amb els alls , que agafin color daurat; tot seguit, agafarem el vas de la batedora i triturarem el bacallà amb l´oli i els alls (quan estigui tot ben triturat hi  tirarem la crema de llet, poc a poc, que no ens quedi la brandada massa clara).
A part, passarem també les olives per la batedora amb un bon raig d´oli i una mica de pebre. Torrarem les llesques al forn i ja només ens caldrà emplatar.Amb un aret redó, posarem la brandada, després les llesques de pa torrar, les tomates i finalment, la olivada pel damunt. Animeu-vos, el joc de contrastes el teniu més que assegurat!!!

2 comentaris:

  1. La presentació t'ha quedat molt bufona, Rosa, i els ingredients que has triat són boníssims. Petons

    ResponElimina