dimarts, 29 d’octubre del 2013

Milfulls de bacallà amb el seu pil-pil

Ingredients (per a 4 persones):
  • 4 talls de morro de bacallà
  • 1 poma golden
  • 1 cullerada de mantega
  • oli i pebre
Elaboració:


Agafarem els talls de bacallà i els posarem amb un cassó coberts d´oli i una mica de pebre a temperatura ben suau, els anirem coent. Quan el bacallà es comença a desfullar, ja està al punt de cocció, el traurem del cassó, farem les làmines i l´oli restant el posarem amb una cassoleta baixa i farem el pil-pil, que no és més que anant remenant la gelatina que ha deixat anar el bacallà.
Prepararem la poma, posant-la a fines llesques amb una paella que, prèviament hi haurem posat la mantega; caramelitzarem una miqueta i només ens caldrà emplatar: posarem primer unes capes de bacallà, damunt una capa de poma i així fins acabar amb la poma, finalment, farem un cordó amb el pil-pil del bacallà. Venga doncs, prove-ho, està molt bo i és facilíssim!!!

2 comentaris: