- 12 figues fresques
- 1 terrina de formatge fresc
- 1 potet de melmelada de figa
- 1 copeta de vi d´Oporto
Primer que res, agafem les figues i les pelem, amb molta cura que no se´ns desfacin, si són massa madures; tot seguit, anirem a preparar la crema del formatge: en un bol, posarem el formatge amb 2-3 cullerades de melmelada de figa i amb l´ajut d´una mànega pastissera, omplirem les figues que, prèviament, haurem tallat amb forma de creu i obrint-les una miqueta. Bé, barrejarem primer una mica el formatge amb la melmelada, fins que quedi tot lligat.
Finalment, posarem a un cassó el vi i reduirem fins que quedi una textura de salsa, emplatarem les figues, decorarem amb un fil de la reducció i si ens hi agrada, decorarem amb una galeta salada, BON PROFIT!!!
Sense comentaris, n'hi va haver un que es va menjar la meva!!!
ResponEliminaPuc corroborar que estaven la mar de bones!
ResponElimina