Ingredients (per a 4 persones):
- 1 pebrot vermell ben maco
- 4 cullerades soperes de sucre
- 2 cullerades soperes de vi blanc
- 1 terrina de formatge fresc per untar
- galetes salades, les que més us agradin
Primer que res, tallarem el pebrot a dauets ben petits, els posem amb una cassola i seguidament hi afegim les cullerades de sucre i de vi blanc, sense posar-hi ni oli ni aigua, solament el sucre i el vi blanc; al començament, posarem el foc amb una mica d´alegria, peró llavors, quan veigem que comença a fer aigua, posarem el foc al mínim i de tant en tant anirem remenant, estona i estona, fins que veurem que ens queda com una melmelada. Té que coure, al menys, d´hora a hora i mitja, com a mínim, i ja està, no té cap secret, després en un plateret ben bonic, hi aboquem el formatge fresc, per damunt hi tirem el pebrot i coronem la voreta del plat amb les galetes salades. Per acabar-ho de rematar, aquí només hi falta un vi blanc o un cava ben refresquet!!!
El contrast de gustos hi deu quedar deliciós, Rosa. Als qui ens agrada la combinació dolç-salat ja ens has convençut! Gràcies per visitar el meu blog. Ara ja tens una seguidora més ;-)
ResponElimina