dimarts, 3 d’abril del 2012

Amanida Cesar amb pollastre, poma i anxoves

Ingredients (per a 4 persones):
  • 1 grapadet d´enciam
  • 2 filets de de pollastre
  • 2 pomes "Royal Gala"
  • 8 anxoves
  • formatge parmesà
  • 4 cullerades de salsa cèsar (4 cullerades de maionesa, 1 raig d´oli, 2 anxoves, 2 trossets de parmesà i una mica de pebre).

Elaboració:

   En primer lloc, agafem l´enciam i el netegem una mica sota l´aigua de l´aixeta i deixem escórrer bé, tallem la poma amb llesquetes ben fines, deixant-hi la pell, que a part de ser bona per la nostra pell, doncs porta molta pectina, el plat queda molt més vistós.
Passarem les petxugues una mica per la planxa i també les tallarem a filets; el mateix farem amb el formatge parmesà i ho reservem tot i anem a preparar la salsa. Al vas de la batedora, hi posarem la maionesa, un raig d´oli, 2 anxovetes, uns trossets de formatge i una mica de pebre, ho triturem tot i si veiem que encara és una mica espès, hi afegirem una mica més d´oli; tot seguit anirem a muntar el plat, posant primer una mica d´enciam, tot seguit els palets de poma , els trossos de formatge i una mica de la salsa que hem preparat, tornem a fer una altra capa d´enciam i una mica més de poma i formatge; ja finalment, hi posarem la salsa i ho decorarem amb 2 anxoves, au vinga, a gaudir d´aquest plat, que ara que arriba el bon temps, és un plat de lo més refrescant.

1 comentari: