- 12 canelons
- 3 llaunes de tonyina
- 1-2 cebes tendres
- 3-4 tomàquets ben madurs
- 1 pot d´olives negres
- 2 ous durs
- sal. oli i una mica de pebre
En un cassó o cassola ben gran, posem a bullir l´aigua, on hi afegirem tot seguit els canelons, deixarem bullir el temps que ens indiqui la capseta, segons la marca que agafem i després els remullarem amb aigua freda, perquè no s´estobin més. Seguidament anirem a fer el farcit dels canelons; barrejarem el tomàquet, fet a daus ben petitets, la tonyina la ceba i l´ou dur, ho salpebrem i ja podem farcir-los. Tot seguit, triturem les olives amb un bon raig d´oli i ho barrejarem amb una mica de tomàquet i la ceba tendra, feta també ben petiteta. Només cal emplatar i assaborir-los, queden deliciosos!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada