Ingredients(per a 4 persones):
- 16 llesques de pa de motlle
- tomàquet natural triturat
- 2 ous
- olives farcides
- 1 pot de maionesa
- 1 cullerada de caviar (o bé sucedani)
- sal, oli i pebre negre
Primer que res, agafarem les llesques de pa i les tallarem amb un aret redó, que quedin més guapetes; posarem els ous a bullir per a desprès fer-los ratllats ben petitets, el tomàquet el ratllarem i l´amanirem amb sal, oli i una mica de pebre; les olives, les picarem ben finetes i finalment, ho posdarem tot en un vol (la maionesa, la tonyina també ben esmicolada, les olives i els ous ratllats i farem la farsa del pastís).
Anirem a montar el plat, posant primer, una llesca de pa, ho sucarem amb el tomàquet i damunt hi posarem la farsa ben escampadeta; seguidament, una altra llesca de pa de motlle i així, successivament fins acabar en la quarta llesca, que la montarem tota de maionesa, com si banyessim un pastís, li posarem el toc de caviar, una fulleta de julivert per decorar i a taula!!! que serà molt bo i fàcil de fer, animeu-vos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada