dimarts, 21 de febrer de 2017

Amanida de tomàquet, alvocats i llagostins


Ingredients ( per a 4 persones):
  • 4 tomàquets grossos
  • 2 alvocats
  • 16 llagostins (poden ser cuits o bé frescos)
  • olives negres sense pinyol
  • blat de moro
  • sal, oli i vinagre de Mòdena
Elaboració: 

Primer que res rentarem els tomàquets i els pelarem, així queda més fi, a l´hora de menjar. Tot seguit traurem la pell als alvocats i els farem a llesques; pelarem els llagostins i els reservarem sencers.
Tallem els tomàquets a rodanxes, no massa primes, doncs potser es trenquin, tallarem també les olives a rodanxetes i finalment, prepararem la vinagreta amb el balsàmic, sal, oli i el blat de moro aixafat una mica amb el morter.
Només ens queda muntar el plat: anem alternant el tomàquet amb l´alvocat i els llagostins, reguem amb la vinagreta i cap a taula!!!

1 comentari:

  1. Hola Rosa. Gràcies. És un Blog molt bonic, i plè de bones idees i formules per menjar bé. Felicitats!

    ResponElimina