dimarts, 21 de febrer de 2017

Crema farcida


Ingredients ( per a 4 persones):
  • 1/2 litre de llet
  • 4-5 rovells d´ou
  • 125 gr. de sucre
  • 45 gr. de farina de panís
  • la pell d´una llimona
  • 1/2 tubet de canyella (opcional)
  • 1 paquet de "melindros"
  • 1 cafè ben llarg amb una miqueta de llet i sucre
Elaboració:

Primer que res, posarem amb un cassó la llet amb el sucre que es comenci a escalfar, amb la pell de la llimona. Del 1/2 litre de llet, en reservarem una miqueta per a barrejar-la amb la farina de panís, que ho posarem al vas de la batedora, juntament amb els rovells d´ou.
Quan la llet comenci a bullir hi tirarem la barreja i no deixarem de remenar, durant uns 2-3 minuts, doncs la crema s´enganxaria de seguida.
Passem a preparar la farsa de la crema, agafem els "melindros" i els anem sucant amb el cafè, posant-ho al fons de la safata, després una capa de crema pastissera, així successivament fins que acabem amb una bona capa de crema. Posarem a la nevera una bona estona i a l´hora de servir, posarem un bon pols de sucre damunt de la crema i amb un bufador cremarem tot el damunt.
Animeu-vos a fer-la, és molt senzill i queda boníssima!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada