dissabte, 26 de març del 2011

Cassoleta de verdures amb patata

Ingredients ( .per a 4 persones):
  • 1/2 pebrot roig
  • 1 pebrot verd petit
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba ben grossa
  • 3 o 4 alls
  • 1/2 carabassó
  • 3 o 4 patates mitjanes
  • 1 xistorra o bé un xoriç picant
  • 1/2 litre d´aigua, sal, oli, pebre vermell, pebre negre
  • 1 fulleta de llorer
Elaboració:

  Tallarem les verdures en juliana i les posarem a coure (primer la ceba i l´all) i seguidament totes les demés; afegim una mica de sal i pebre negre i pebre vermell, això va a gust de cadascú.
Quan ja estan quasi bé cuites, hi tirarem la xistorra a rodanxetes, pegarem uns quants tomets i tot seguit hi afegirem la patata tallada a daus, no massa grossos, ho sofregitem una mica més i hi tirarem l´aigua, deixant coure de 15 a 20 minuts, depenent del tipus de patata. Ho emplatarem ben calentet i ho disfrutarem amb els cinc sentits.
  Per acompanyar aquesta cassoleta, hi aniria de "fàbula" un "Llàgrimes de Tardor" negre, venga doncs, animeu-vos, os sortirà boníssim!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada