dissabte, 26 de març del 2011

"Empanadilles" de verduretes

  Bé com entrant, bé com acompanyament d un plat de carn o peix, aquestes "empanadilles" són de lo més bones i fàcils de fer.

Ingredients (per a 4 persones):
  • 16 làmines de pasta
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 ceba grosseta
  • 1/2 carabassó
  • 2 o 3 alls
  • 1 pastanaga ben grossa
2-3 cullerades de sala de tomàquet
  • sal, oli, pebre negre i una mica d´orenga
Elaboració:

  Tallem les verduretes a juliana i les posem en una paella amb oli i les potxem; quan estiguin totes ben cuites, hi tirarem el tomàqut, una mica d´orenga i ho acabarem de coure.
Després, agafem les làmines de pasta i les farcim de les verdures tancant amb una mica de cura amb una forquilla (perquè s´enganxi bé, podem pintar amb una mica d´aigua les voretes de les làmines; finalment, pintarem amb una mica d´ou batut, més que res, per a donar-li una mica de color a la cosa, eh!!! i ho enfornarem a 180-200ºc uns 10-15 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada