diumenge, 29 de gener de 2017

Postre de iogurt grec amb pinya i "culis" de cirera



Ingredients (per a 4 persones):
  • 4 iogurts grecs naturals
  • 2-3 rodanxes de pinya (pot ser natural o de pot)
  • 150-200 gr. de cireres
  • un grapadet de flocs de blat
  • "topins" de xocolata
  • 1 cullerada de postres de sucre
Elaboració:

Primer que res, agafem les cireres, les passem per davall de l´aixeta i les eixuguem una miqueta; les hi traiem el pinyol i les posem al vas de la batedora, fins que ens surti un puré ben finet. En un cassó, hi tirem les cireres i hi afegim una cullerada de postres de sucre per a fer el " culis", quan comenci a bullir, baixem una mica el foc i remenarem uns minuts més.
A part, tallarem les rodanxes de pinya a trossets ben petits i els posarem al fons de la copa o recipient que fareu servir per a elaborar el postres; hi posarem el iogurt, damunt els floc de blat i seguidament ho regarem tot amb el " culis" de cirera. Acabarem el postres amb la xocolata pel damunt o bé una altra cosa que us agradi més. Desitjo que us agradi, me´n acabo de menjar mig i està...........!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada