diumenge, 9 d’octubre del 2011

Pizza marinera

Ingredients (per a 4  persones):
  • 1 full de pizza fina ja preparada
  • 1 ceba
  • 1/2 pebrot verd
  • salsa de tomàquet (si pot ésser casolà, millor)
  • 1 tros de rap fet a daus
  • 10-12 gambes partides per la meitat
  • 1 grapat de cloíses
  • sal, oli i pebre negre
Elaboració:

   Tallarem la ceba i el pebrot a juliana i la caramelitzarem una bona estona amb una mica de sal i pebre; tot seguit, agafarem el tomàquet i l´escamparem damunt de la fulla de pizza, afeguirem la ceba i el pebrot bern potxats i ho enfornarem uns 5-10 minuts. Traurem del forn i anirem a muntar la pizza, primer les molletes del rap, després les gambes i per últim les cloïses tancades, que prèviament haurem posat una estona en un bol en aigua i sal, perquè deixin anar tota la terra.
Ho entrarem al forn uns 8-10 minuts, fins que veurem que les cloïses estan ben obertes i voilà ja està la pizza que de segur que us escantarà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada