diumenge, 7 d’agost del 2011

Milfulls de poma amb fumats i paté d´anxova

Ingredients (per a 4 persones):
  • 4 pomes tipus "golden"
  • 100 grams de salmó fumat
  • 100 grams de bacallà fumat
  • paté d´anxova
  • torradetes de pa
  • unes cullerades de caviar negre
  • unes quantes tàperes
  • unes fulles de julivert per a guarnir el plat

Elaboració:

Rentem les pomes ben netes i les deixem amb la pell, les hi traurem el cor, si pot ser amb l´aparell millor, doncs queda la llesca més maca; tallarem les pomes a llesques, els fumats els farem a quadrets, així, a l´hora de montar els plats,  farà més bonic. Anirem alternant una llesca de poma amb el salmó, després una altra llesca amb el bacallà i així fins a repetir una altra vegada i finalment, damunt, hi posarem una mica de paté d´anxova i una fulleta de julivert, acompanyarem amb les torradetes sucades amb el paté i el caviar i farem unes "roses de salmó" i hi afegirem unes tàperes. Animeu-vos, és molt fàcil de preparar i si os agraden els contrastos, és sorprenent el gust en boca de la poma amb els fumats.

1 comentari: