diumenge, 17 d’abril del 2011

Biscuit de xocolata amb ametlles i galetes "maria"

Ingredients (per a 6 persones):
  • 1 rajola de xocolata (d´uns 125 grams) per a fondre, al 70% de cacau
  • 3 ous
  • 1/2 got de llet
  • 75 grams de galetes "maria" moltes
  • 60 grams d´ametlles torrades, també moltes
  • 100 grams de sucre
  • 75 grams de mantega
Preparació:

  En  un cassó, al bany maria, hi posem la xocolata trencada a trossos, la llet i la mantega, ho fonem tot fins que ens quedi una textura cremosa, a foc molt suau.
A part, treballarem els rovells dels ous amb el sucre, fins que quedi ben cremós; tot seguit, hi afegim la xocolata, les  galetes i les ametlles moltes. Finalment, hi posarem les clares muntades "a punt de neu".
  En un motlle per a anar al forn, hi passarem una mica de mantega i passat per farina, hi tirarem tota la crema i ho posarem al forn (previament calentat) a uns 180ºC, uns 30m.. Apa, doncs, animeu-vos a fer-lo, és molt bo i fàcil, l´acompanyarem amb un "vi muscat" o un "vi de missa", per llepar-se´n els dits!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada