dimecres, 13 d’abril del 2011

Pastís de pa de motlle amb un toc de caviar

Perdoneu l´errata que vaig fer el dimarts 12 d´abril, us vaig enviar sense text una fotagrafia que avui si que serà la bona i tant bona que us en llepareu els dits perquè és molt fàcil de fer i per l´època que estem serà de lo més refrescant.

Ingredients(per a 4 persones):
  • 16 llesques de pa de motlle
  • tomàquet natural triturat
  • 2 ous
  • olives farcides
  • 1 pot de maionesa
  • 1 cullerada de caviar (o bé sucedani)
  • sal, oli i pebre negre
Elaboració:
  Primer que res, agafarem les llesques de pa i les tallarem amb un aret redó, que quedin més guapetes; posarem els ous a bullir per a desprès fer-los ratllats ben petitets, el tomàquet el ratllarem i l´amanirem amb sal, oli i una mica de pebre; les olives, les picarem ben finetes i finalment, ho posdarem tot en un vol (la maionesa, la tonyina també ben esmicolada, les olives i els ous ratllats i farem la farsa del pastís).
  Anirem a montar el plat, posant primer, una llesca de pa, ho sucarem amb el tomàquet i damunt hi posarem la farsa ben escampadeta; seguidament, una altra llesca de pa de motlle i així, successivament fins acabar en la quarta llesca, que la montarem tota de maionesa, com si banyessim un pastís, li posarem el toc de caviar, una fulleta de julivert per decorar i a taula!!! que serà molt bo i fàcil de fer, animeu-vos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada