Ingredients (per a 4 persones):
- 8 crestes ja preparades
- 2-3 patates amb pell per a bullir
- olives verdes farcides o normals, sense pinyol
- olives negres, també sense pinyol
- una llauneta de anxoves
- sal, oli i pebre
Primer que res, posarem les patates a bullir en abundant aigua; mentrestant, preparem la farsa, picant les olives ben petites, juntament amb les anxoves.Ho reservem.
Quan les patates estiguin ben toves, les hi traurem la pell i les aixafarem ben fines, posarem un rajolí d´oli, així la pasta queda més ben lligada, una mica de sal i pebre. Només caldrà barrejar-hi la farsa de les olives i anxoves i passarem a omplir les crestes; aixafarem les vores amb una forquilla, les pintem una mica amb oli d´oliva i enfornarem, durant 15-20 m. a 180-200º C. També es poden fregir a la paella, queden més plenes de greix, això ja us ho deixo al vostre gust, que aprofiti!!!