dijous, 24 d’abril del 2014

Crestes de patata amb anxoves i olives


Ingredients (per a 4 persones):
  • 8 crestes ja preparades
  • 2-3 patates amb pell per a bullir
  • olives verdes farcides o normals, sense pinyol
  • olives negres, també sense pinyol
  • una llauneta de anxoves
  • sal, oli i pebre
Elaboració:

Primer que res, posarem les patates a bullir en abundant aigua; mentrestant, preparem la farsa, picant les olives ben petites, juntament amb les anxoves.Ho reservem.
Quan les patates estiguin ben toves, les hi traurem la pell i les aixafarem ben fines, posarem un rajolí d´oli, així la pasta queda més ben lligada, una mica de sal i pebre. Només caldrà barrejar-hi la farsa de les olives i anxoves i passarem a omplir les crestes; aixafarem les vores amb una forquilla, les pintem una mica amb oli d´oliva i enfornarem, durant 15-20 m. a 180-200º C. També es poden fregir a la paella, queden més plenes de greix, això ja us ho deixo al vostre gust, que aprofiti!!!

2 comentaris:

  1. Que bones, Rosa! Semblen unes croquetes ben bones!!

    ResponElimina
  2. Hola, Rosa!

    Hem vist que tens moltes receptes! Et volem presentar la pàgina myTaste.cat, una comunitat on els bloguers de cuina catalans poden compartir totes les seves receptes, segur que els usuaris gaudiran molt amb el teu blog!
    Hem creat també un Top blogs de receptes on podràs trobar la llista de tots els blogs que ja s’hi han afegit, i també hi podràs afegir el teu. I no t’has de preocupar, perquè tot és de franc!

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    MyTaste.cat

    ResponElimina