dijous, 10 d’octubre del 2013

Nius de patata i carn amb beixamel


Ingredients (per a 4 persones):
  • 4 patates ben maques
  • 250 gr. de carn picada (de porc i de vedella)
  • una mica de mantega o bé crema de llet
  • 1-2 alls, al gust
  • 1 ceba grossa
  • formatge ratllat
  • sal, oli i pebre
Elaboració:

Primer que res, posarem a bullir les patates amb la seva pell, fins que quedin ben tobes. A part, en una paella, posarem la ceba i l´all ben picadets a sofregir, tirarem també la carn picada i salpebrarem tot, deixarem que s´acabi d´enrrossir.
Quan les patates es puguin pelar, les aixafarem fins a fer-ne un puré ben espès, posant-hi una mica de mantega o crema de llet, perquè quedi ben finet. Tot seguit, anirem a preparar els nius: agafem una cullerada ben grossa de patata, fem una piloteta i aixafem del mig, fent la forma d´un niu, omplim de carn, espolsem amb el formatge ratllat i gratinarem al forn, durant uns 10-15 m, apa a disfrutar-ho, BON PROFIT!!!

3 comentaris:

  1. Respostes
    1. Als plats on hi hagi patata, quasi bé, vaig a dir-te que ÈXIT SEGUUUUR!!

      Elimina
  2. Ets una artista. La presentació molt maca i la descripció acurada.

    ResponElimina