dimarts, 29 d’octubre del 2013

Figues amb formatge fresc i reducció de vi d´Oporto

Ingredients (per a 4 persones):
  • 12 figues fresques
  • 1 terrina de formatge fresc
  • 1 potet de melmelada de figa
  • 1 copeta de vi d´Oporto
Elaboració:


Primer que res, agafem les figues i les pelem, amb molta cura que no se´ns desfacin, si són massa madures; tot seguit, anirem a preparar la crema del formatge: en un bol, posarem el formatge amb 2-3 cullerades de melmelada de figa i amb l´ajut d´una mànega pastissera, omplirem les figues que, prèviament, haurem tallat amb forma de creu i obrint-les una miqueta. Bé, barrejarem primer una mica el formatge amb la melmelada, fins que quedi tot lligat.
Finalment, posarem a un cassó el vi i reduirem fins que quedi una textura de salsa, emplatarem les figues, decorarem amb un fil de la reducció i si ens hi agrada, decorarem amb una galeta salada, BON PROFIT!!!



2 comentaris: