dimecres, 6 de juliol del 2011

Assortiment de pastissos de pa de motlle

El passat mes d´abril vaig donar-vos una recepte del pastís de pa de motlle amb toc de caviar; avui us faig un assortiment que el farcit és el mateix, el que canvia és la decoració del damunt, ja veureu que bonica.

Ingredients (per a 4 persones):
  • 16 llesques de pa de motlle
  • tomàquet natural triturat
  • 2 ous
  • olives farcides
  • 1 pot de maionesa
  • 1 llauna d´anxoves
  • 1 paquet de salmó fumat
  • 2 o 3 cogombrets en vinagre
  • unes tires de remolatxa
  • unes quantes tàperes
  • sal, pebre i oli
Elaboració:

   Agafarem els arets i tallarem les llesques de pa, donant-los-hi la forma que vulguem i procedirem a fer la farsa com a l´altra recepta, montarem els pisos de pa i a l´hora de decorar-los, els montarem de maionesa i en uns, posarem la tireta de remolatxa amb mitja oliva, a l´altre, hi posarem el trosset de salmó amb les tàperes i a l´altre, les amxoves amb els cogombrets. És una mica entretingut, però resulta de lo més bonic a l´hora de presentar, quedareu com uns genis de la cuina. Amb un "lambrusco" ben fresquet, us en llepareu els dits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada