dimecres, 13 de juliol del 2011

Assortiment de formatges amb codonyat de tres colors

Ja ha arrivat l´estiu i és temps de sopars a la fresca, de vetllades llargues de gran disbauxa i no hi poden faltar aquelles "tapes" que ens conhorten tan al pa.ladar però que més tard ens empenedim de haver-nos-les engrapat, però com deiem és estiu i ja arrivarà el fred per anar a córrer una miqueta oi?. La tapeta que us proposo és molt senzilla com és bona també a la vegada:

Ingredients:
  • formatge "cheedar"
  • formatge "semicurat"
  • formatge "tipus de burgos"
  • codonyat de tres colors
Elaboració:

Agafem el codonyat i el tallem en tres parts que cadascuna quedi d´un color i després fem daus petits; el mateix farem amb els diferents formatges i damunt de cada tros i posarem un dau de color del codonyat i emplatarem en una safata ben xula i bé què més puc dir-vos no hi ha cap més secret, només us resta provar-ho!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada