dissabte, 19 de febrer del 2022

"Pop cakes" de pessic de xocolata amb cobertura de xocolata i "toppings" variats

 Ingredients (per a 20 pop cakes):

  • 250 gr de pessic de xocolata  (la recepta del pessic publicada el dia 10 de gener)
  • 70 gr de formatge crema
  • 40 gr de sucre glass
  • xocolata blanca
  • xocolata negra
  • "toppings" variats
  • 20 bastonets

Elaboració:

Per a fer els "pop cakes" he aprofitat els retalls de pessic de xocolata que em va quedar de fer uns pastissos en forma de cor; he esmicolat bé els trossos fins que queda una arena i li he afegit la crema de formatge i el sucre glass, tot ben barrejat. A l´hora de fer les boletes, les he pesat, m´agrada que quedin totes iguals, les he fet d´uns 15 gr cadascuna.

Un cop les tenim totes fetes, agafem una mica de xocolata i la desfem al microones; mullarem una miqueta el bastonet amb la xocolata i el clavem al mig de la boleta; deixem refredar la xocolata i ja podem guarnir les boletes dels "toppings" que més ens agradin. La veritat és que he xalat molt, són senzills i queden molt bonics, ÀNIMS!!








1 comentari: