dijous, 29 d’agost del 2019

Amanida de monjeta tendra amb bacallà i salmó

Ingredients ( per a 4 persones):

  • 1/2 kg. de monjeta tendra
  • 200 gr. de bacallà esqueixat
  • 100 gr. de salmó fumat
  • 2 ous durs
  • 1 tomàquet ben gros
  • 8 bastonets de "pal de cranc"
  • sal i oli
Elaboració:

Primer que res posarem les monjetes a escaldar, doncs volem una textura una mica cruixent al tracta's d´una amanida. Les posarem a un bol amb aigua i uns quants glaçons, perquè no perdin la textura i color; tallarem el tomàquet a daus, els "pals de cranc" a rodelles, també els ous i el bacallà esqueixat.
escorrem les monjetes i les posarem a un altre bol, barrejant-hi tots els demés ingredients, posarem sal i oli i montarem el plat....per damunt ho decorarem amb unes "roses de salmó". Venga, animeu-vos a fer-la, és senzilla i deliciosa, amb molts contrastos!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada