dilluns, 11 de novembre del 2013

Amanida tèbia d´escarola amb calamarcets i ceba rebossada


Ingredients (per a 4 persones):
  • 1 escarola ben tendra
  • 1-2 cebes mitjanes
  • 8-10 calamars
  • 4 llesques de pa fregit
  • 12 tomates "cherry"
  • una mica de farina per arrebossar
  • sal i oli
Elaboració:


Primer que res, rentarem les fulles d´escarola i les tomates i ho posarem amb aigua. Seguidament, tallem les cebes a rodanxes, lo més fines possible, les salem una miqueta i les passem per la farina; les fregim i posem damunt d´un paper absorbent. Tot seguit, fregirem els calamars que, prèviament, els hem posat a escórrer i amb sal i pebre. També fregirem el pa, que quedi ben dauradet i ja només ens queda muntar el plat, això sí, perquè l´amanida quedi ben bona, s´ha de fer al moment, té que estar recent fet i també si li voleu fer una vinagreta per acompanyar, jo la vaig fer ben senzilla: una mica de vinagre, oli, sal i pebre..si hi voleu posar una mica de suc de taronja, això ja és a gust vostre. venga, proveu-la de fer, ara que vénen els dies fresquets, anirà de meravella!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada