dijous, 1 de novembre del 2012

Cuixa de corder farcida amb vi ranci

Ingredients (per a 4 persones):
  •  1 cuixa de corder desossada
  • 6-7 talls de cansalada fumada
  • pebrot vermell escalivat
  • 16-20 prunes, amb o sense pinyol (per al farcit i acompanyament)
  • 2 cebes
  • 2 porros
  • 2 pastanagues
  • 3-4 alls
  • 1 got de vi ranci (de 250ml)
  • 1/2 got de vi dolç
  • sal, oli i pebre


Elaboració:
Agafem la cuixa i la salpebrem, hi posem la cansalada, el pebrot i les panses, ho encaragolem bé i lliguem amb fil; la posem a la cassola amb tota la bressa, ho rostirem tot junt durant uns 40-45 minuts. Passat aquest temps, ho posem tot en una safata de forn i regarem amb els vins i de tant en tant anirem punxant perquè els sucs vagin sortint de la cuixa.
   Passada una bona estona, passarem tota la bressa per la batedora i seguidament pel xinès i quan la cuixa estigui ben freda, la tallarem a talls, no massa finets per això, damunt hi tirarem la salsa i ho acompanyarem amb unes prunes, també amb uns bolets de temporada, el que us vingui més de gust. BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada