diumenge, 13 de novembre del 2011

Patates a la provençal

Ingredients (per a 4 persones):
  • 8 patates
  • 1 ceba mitjana
  • 1 porro
  • 4 talls de cansalada fumada
  • 4-5 grans d´all
  • 2 tomàquets madurs
  • sal. oli. pebre i una mic d´orenga
  • un pols de formatge ratllat (el parmesà hi dona un puntet molt bo)
Elaboració:

   Rentem les patates, les partim pel mig, hi posem una mica de sal, pebre i un rajolí d´oli i amb el forn precalentat a 190º C i les deixem coure entre 40-50 minuts.
Per a fer el sofregit, agafem l´all, el porro i la ceba tallada ben petita i ho posem tot a daurar una estoneta; quan la ceba estigui transparent, hi tirarem els daus de cansalada i el tomàquet, salpebrarem i també hi tirarem una mica d´orenga. Al traure les patates del forn les buidarem una mica i la patata que traguem, l´afeguirem a la farsa, li donarem una remenadeta i tot seguit farcirem les patates li tirarem una mica de formatge ratllat i gratinarem fins que les patates quedin ben rosses; au, doncs, ja podem portar-les a taula!!!

1 comentari:

  1. Ei....gràcies per la teva coca...de sabor gustosíssim, i tendra tendra...

    ResponElimina