dimecres, 15 de juny del 2011

Triangles de pasta brick amb beixamel de salmó

Ingedients (per a 4 persones):
  • 4 fulles de pasta brick
  • 2 lloms de salmó
  • 1 pot de pebrots del "piquillo"
  • 2 cebes
  • 1 cullerada de farina
  • 1 rajolí de llet
  • sal, oli i pebre

Elaboració:
   Posem els lloms de salmó amb una mica de sal a marcar a la paella o la planxa; quan estigui, el tallarem a daus ben petitets i el reservarem. Tallem la ceba a juliana i la posem a confitar en una paella, tot seguit, hi afegirem la farina, la torrarem una mica i li tirarem la llet. Un cop acabada la beixamel, li tirarem els trossets de pebrot tallats també ben petitets i finalment el salmó; reservem la farsa.
Agafarem les fulles de pasta brick i les tallarem per la meitat, al mig i colocarem la farsa, embolicant-la fins a formar un triangle i així, fins a tenir els vuit triangles. Amb el forn prèviament escalfat, hi posarem els triangles amb una safata, a uns 190-200º C durant uns 15 m.
   Agafarem els pebrots i els passarem per devall de l´aixeta, escorrent-los bé i els fregirem una mica a la paella , els tirarem al vas de la batedora, amb un rajolí més d´oli, una mica de llet i farem la emulsió, donant-nos al plat una mica de color. A l´hora d´emplatar, posarem dos triangles al plat, tallant-ne un per la meitat i el plantarem damunt de l´altre, afegirem la emulsió regant per damunt i reservarem en un vol per si ens n´hi volem posar més; apa, proveu-ho !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada