diumenge, 29 de maig del 2011

Sípia amb mandonguilles

Aquesta recepta no és per res una recepta nova, l´únic que li he posat ha estat unes broquetes al plat que ho han fet una mica més modernet; au, vinga, som-hi.

Ingredients (per a 4 persones):
  • 4 sípies ben boniques
  • 400 grams de carn picada (200 de porc i 200 de vedella)
  • 2 grans d´all
  • una mica de julivert
  • sal, oli i pebre negre


Elaboració:

   Primer que res, netejem la sípia ben neteta, la tallem a daus i amb la seva mateixa aigua i un rajolí d´oli, la posem a coure en una cassola; passada una estona, la rectifiquem de sal i pebre i si ens hi agrada, hi podem posar un rajolinet de vi banc. Acabem de coure-la i la reservem. Tot seguit, amb la carn picada ja barrejada i salpebrada, amb un allet ben picadet i el julivert, formarem unes boletes, no gaire grosses, més o menys en concordància amb els daus de sípia que hem preparat abans, agafarem en una paella un rajet d´oli i les fregirem ben rossetes; quan estiguin les mandonguilles, agafarem les broquetes i anirem montant-les, primer una mandonguilla i després un tros de sípia i així successivament fins que les anem acabant totes. Montarem el plant, posant-hi 2 broquetes a cadascún i si ho volem ho podem acompanyar amb una mica d´arròs o bé amb un niuet de patates amb una mica de pernil confitat, això ja és cosa vostra; com sempre un bon maridatge, que en aquest cas, com hi tenim mar i montanya, us ho deixaré a les vostres mans, que tingueu un bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada