dissabte, 19 de febrer del 2011

Lluç amb salsa verda i cloïsses

  És una recepta de lo més fàcil de fer però alhora gustosa i fina que deixareu boca-badats als convidats

    Ingredients:.
  •   1 lluç de palangre, si pot ser, de 1kg  a 1 i  1/2
  •   1/2 litre de brou de peix, fet amb el cap del lluç, cintes, raps petitets, 1 ceba, una tomata, una fulla de llorer, sal i un rajolí d´oli
  •   1 menat ben bonic de julivert
  •   1 grapat de cloïsses 
    
     Elaboració:

       Per començar, agafarem el lluç i li posarem sal i pebre, ho posarem a una safata escorredora; després posarem tot el peix per a fer el brou en una olleta i quan l´aigua comenci a bullir tirarem tot el peix; no ho deixarem bullir pas massa, potser uns 10 minuts.
En una cassola hi fregirem 3 o 4 allets i tot seguit hi passarem les rodanxes de lluç enfarinades una mica però només "volta i volta"; ho treurem del foc i tot seguit hi tirarem el brou, deixant que faci una mica de "xup-xup"
tot seguit ho posem al braç de la batedora amb el manat de julivert; un cop ben passat tornarem a posar el lluç a la cassola i el brou, deixant uns 10 minuts i finalment i posarem les cloïsses a obrir.
      Venga, a disfrutar d´aquest platet que avui jo l´he fet i l´he maridat amb un Blanc Pescador ben gelat, ÀNIMS!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada